Ракометарка ли е, пејачка ли е: Естел Нзе Минко знае што ќе прави по завршувањето на кариерата (ВИДЕО)

Естел Нзе Минко, една од новиот бран на квалитетни француски ракометарки, игра одлично на Европското Првенство во Шведска. Освен на ракометниот терен, таа покажува одлични способности и во една друга бранша, музиката. Погледнете како со песна, Нзе Минко ги мотивира своите колешки од националниот тим….