ПСЖ не запира: Омејер и Акамбре од наредната сезона во Париз!

Париз Сен Жермен не престанува да се засилува. Нов француски репрезентативен бран доаѓа во Париз. Омејер и Акамбре се двете најнови засилувања кои ќе ги засилат светците од наредната сезона.