ПРОМЕНА НА ПЛАНОТ: ВАРДАРЦИ ЌЕ СЛЕТААТ ВО СКОПЈЕ ВО 16:15 ЧАСОТ!

Иако според првичната агенда, ракометарите на Вардар требаше да се враќаат назад во Скопје со два лета и вечерва околу полноќ, сепак има промена.

Ќе биде организиран чартер лет и новите европски шампиони ќе пристигнат во македонската престолнина во 16:15 часот.

Пречек ќе има и на аеродром и потоа на плоштадот „Македонија“.

Поздравете ги европските шампиони!