Видео на годината: Потешко е да промашиш отколку да погодиш (ВИДЕО)

На средбата меѓу Скјерн и Кадетен Шафхаузен од 6. коло во Лигата на шампионите се случи несекојдневен момент, односно беше забележано промашување кое оди во историјата.

Многу е тешко да се објасни она што се случи на теренот, па најдобро е да се види како тројца играчи на Скјерн беа сами пред празниот гол на Кадетен и не успеаја да реализираат.

A sensational missed opportunity!

Today's video!A sensational missed opportunity 🙈Tag the first friend or teammate, that the video reminds you of 😅(Video: DR Sporten)

Публикувахте от Hballtransfers в Сряда, 8 ноември 2017 г.