Пролетниот дел започна и во Пролет: Продолжуваат возбудувањата во македонската Супер лига! (ФОТОГАЛЕРИЈА)

[Best_Wordpress_Gallery id=”45″ gal_title=”tineks-ohrid”]

ФОТО: ФИЛИП ВИРАНОВСКИ

Забрането превземање на фотографии без одобрение од Редакцијата