Прогласени седумте величествени на ЕХФ ЕУРО 2016 (ВИДЕО)

Како секоја година ЕХФ ги одбра најдобрите седум ракометари на првенството, овојпат најдобрите беа одлука на фановите на Европското првенство, а како тие гласаа за седумте величествени можете да погледнете на видеото подолу.