Прес конференција по натпреварот Македонија-БиХ (Видео)

Во ден-пауза за македонската национална селкција на Светското првенство во ракомет- Катар 2015, ви ја прикажуваме атмосферата од вчерашната прес-конференција по завршување на натпреварот Македонија-БиХ.