Полјаците го отворија првенството, никој не гледаше во церемонијата!(ФОТО)

Меѓу двата натпревари во група А во Краков, организаторот одлучи со посебен перформанс и обраќање свечено да го отвори Европското првенство во ракомет 2016. Но најголемо внимание на навивачите во салата им одземаа згодните девојки кои ги забавуваат навивачите за време на паузите од натпреварите.

Убавите чирлидерки не го одбегнаа ниту објективот на 24ракомет, а за што пишуваме можете да погледнете подолу.
pol 29-28 srb-11

pol 29-28 srb-10

pol 29-28 srb-13

otvaranje euro2016-5

otvaranje euro2016-4

otvaranje euro2016-3

otvaranje euro2016-2

otvaranje euro2016

tajm-aut-18

tajm-aut-19

tajm-aut-14

tajm-aut-12

tajm-aut-16

tajm-aut-11

tajm-aut

tajm-aut-4

Ја забележавте ли церемонијата на свеченото отворање?