Покрај поразот, германските навивачи го прославија гостувањето во Скопје! (ФОТО)

Навивачите на ракометниот клуб Лајпциг во мал број присуствуваа на натпреварот од Лигата на шампиони. Иако беа малку на број го дадоа максимумот поддржувајќи го својот клуб.
DSC_6788
ФОТО: Филип Вирановски

Лајпциг беше поразен, но тоа не го промени расположението на подржувачите на германскиот клуб. По натпреварот тие го продолжија дружењето во еден од локалите на кејот на Вардар.
 

DSC_7671
ФОТО: Филип Вирановски