Погледнете ја голедата на Лазаров против Кристијанштад (ВИДЕО)

Европскиот шампион Барселона рутинирано дојде до бодовите против екипата на Кристијанштад. Како по обичај главната улога во нападот на каталонците му припадна на нашиот Кирил Лазаров кој овој пат испорача “деветка” во мрежата на
шведскиот шампион. Голеадата на македонскиот репрезентативец против Кристијанштад погледнете ја на видеото подоле.

Highlights – Kiril Lazarov [9 goles]

HighlightsKIRE – 9 goles/goals [HD]*IFK Kristianstad – FCB Lassa Handbol 24:31

Geplaatst door Kiril Lazarov España /Official Fanpage/ op vrijdag 26 februari 2016