Погледнете ја арената каде Македонија ќе ги одигра следните два натпревари

На неполни два часа до почетокот на вториот натпревар, кога репрезентацијата на Македонија ќе се соочи со вториот противник на Светското Првенство Катар 2015, репрезентацијата на Иран. Домаќин овие два дена ќе биде арената на Ал Саад, Али Бин Хамад Ал Атијах Арена, во продолжение погледната ја галеријата од арената.

[Best_Wordpress_Gallery id=”26″ gal_title=”ali bin hamad”]