Погледнете дел од атмосферата на свеченото отворање на СП во Катар 2015 (ФОТО)

Погледнете низ фотографии дел од атмосферата на свеченото отворарање на Светското првенство во Катар.

svec otv 1

sve otv 2

svec otv 3

svec otv 4