Петте најатрактивни голови на главната фаза (Видео)

Некои од головите веќе ги погледнавме во „Видео на денот“, но ЕХФ и официјално ги одбра најдобрите пет голови на главната Фаза. Можете да ги погледнете во видеото подолу.