Патрик Грецки: Нема да бидеме изненадени ако во Скопје летне и некоја паричка кон нас

Десното крило на Рајн Некар Ловен во интервју за германските медиуми говореше за формата на својата екипа, за промената на тренерската позиција, како и новитетите во екипата кои ги практукува новиот тренер Николај Јакобсен. Меѓу другото, на прашањето што очекува од следниот натпревар во ЛШ против екипата на Вардар во Скопје, Грецки вели:

Атмосферата во Скопје ќе биде пеколна, и не треба да сме изненадени ако кон нас летне и некоја паричка на теренот(се смее). Но ќе биде интересно да се игра во таква атмосфера.