ПАРОНДО: ОВАА ТИТУЛА Е ЗА ВАРДАР, ЗА СКОПЈЕ, ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА (ВИДЕО)

Тренерот на Вардар, Роберто Парондо исто како и сите ракометари се обрати пред огромниот број на навивачи кои беа на плоштадот „Македонија“.

Тој во неколку збора ја посвети оваа титула.

„Оваа титула е за Вардар, за Скопје, за цела Македонија“, рече Парондо. Погледнете ја целата изјава пред публиката.