Павел Атман стана татко

Централниот бек на македонски шампион – Павел Атман денес стана татко. Неговата сопруга Анна Атман денеска на свет го донесе синот Мајк (58 см. и 3,9 кг).

10534499_337511419756376_7016433786421298179_n
Павел и Анна Атман со нивниот син Мајк

Им честитаме на среќните родители.