ОМЕЈЕР : Знаевме дека мораме со цврста одбрана против Македонија

Најискусниот во француската репрезентација истакна дека Франција не беше на највисокот ниво овој прв натпревар, но и дека против Македонија секогаш мора да се игра со цврста одбрана.

ТИЈЕРИ ОМЕЈЕР:  Секој натпревар е посебен ова беше брза игра. Ние не изигравме перфектно но беше добар натпревар, посебно нашата игра во одбраната . Знаевме дека против Македонија мораме да изиграме многу цврство во одбраната.