Олга Акопјан: Среќни сме што ќе играме на финалниот турнир

Една од најдобрите руски ракометарки Олга Акопјан (поранешна Левина) во првата сезона по враќањето во ракометот успеа да стигне до финалниот турнир во Будимпешта. Задоволството од огромниот успех кој нејзината екипа го постигна со самото пласирање на Фајнал Фор, Акопјан го искажа во изјава за 24ракомет.
Целосната изјава погледнете ја во видеото подолу.