Ново „признание“ за ракометарките на Србија: Најлошо изведен пенал на шампионатот

Под наслов „Немојте да го лобувате голманот кога губите 10 разлика“ EХФ и го додели епитетот најлошо изведен пенал на ракометарката на Србија, Банделиер. А зошто можете да погледнете во следново видео.