Нови едногодишни договори за Прибак, Петриќ и Марковиќ

РК Вардар продолжува со продолжување на договорите на дел од своите играчи. Овој пат верноста кон „црвено-црните“ на една година ја продолжува триото Пибак, Петриќ и Марковиќ. Ова посебно ја израдува вардаровата армија на навивачи бидејќи овие играчи веќе подолго време настапуваат во вардаровиот дрес и имаат посебно место во срцето на навивачите.

DSC_0277
Немања Прибак ќе ја игра својата петта сезона во Вардар

Петриќ четврта сезона по ред ќе го носи црвено-црниот дрес,

DSC_0222
…за Марковиќ ова ќе биде трета сезона.