НЕМА ОДМОР ЗА ШАМПИОНИТЕ: ВАРДАРЦИ НА ПРИЕМ КАЈ ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ! (ВИДЕО)

Нема одмор за евроските шампиони.

По две непроспиени ноќи и прославата на плоштадот Македонија, ракометарите на Вардар денеска  беа на прием кај премиерот на нашата држава, Зоран Заев.

Вардарци добија парична награда од 500.000 евра!