Немања Прибак за 24ракомет ТВ: Одигравме перфектно, очекувам сличен натпревар и против Иран(ВИДЕО)

Немања Прибак задоволен од победата во првиот натпревар против Тунис, ја даде следнава изјава за 24ракомет ТВ: