Некои гледаа ракомет, а сите ги гледаа нив (ФОТО)

Натпреварите на Струшкиот турнир привлегоа голем број на публика и трибините беа полни речиси на сите натпревари. На секоја од средбите на трибините имаше и голем број на девојки коишто го привлекоа вниманието со својот изглед.

Дел од нив беа уловени и од страна на нашиот фоторепортер, па затоа е убаво да се погледне како изгледаше поубавиот дел од турнирот, односно да се види како изгледаа девојките коишто дојдоа да ги следат игрите на ракометарите на 46. издание на турнирот во Струга.

Секако на вас останува да си одберете кој од девојките беше најубава, а на нас да ви дадеме можност да изберете. Затоа погледнете и уживајте. Ова е доказ дека Струга не само што привлече многу познати ракометни имиња на теренот, туку и многу убави девојки на трибините.