Натпревар за престиж за Зомимак, натпревар за реномето на Вардар (Видео)

Публиката која беше доволно среќна да дојде до една од 400-те влезници за овој натпревар, не остана рамнодушна на секој потег на домашната но и противничката екипа. Погледнете ги најдобрите моменти од натпреварот на второто коло, меѓу Зомимак и Вардар.
http://youtu.be/C_W-V1DurCQ