Навивачката „војна“ започна: Црвените против сините ќе бијат битка и на трибините!(ФОТОГАЛЕРИЈА)

За разлика од минатата година, на овој Фајнл Фор турнир Вардарки ќе ја имаа најбројната публика во Ласло Пап арената, околу 700 Македонци допатуваа во Будимпешта да им помогнат на „црвено-црните“ девојки да го запишат најголемиот успех во историјата на клубот. Иако помалубројни 300-те поддржувачите на Будуќност кои пристигна од Подгорица ќе водат своја битка на трибините.
FLP_0518-2FLP_0507-2FLP_0505-2FLP_0500-2

FLP_0497-2

FLP_0381-2

FLP_0378-2

FLP_0365-2

FLP_0364-2

FLP_0368-2

FLP_0362-2

FLP_0154-2

FLP_0150-2

FLP_0166

Jan Pitlik Vardar

FLP_0147-2

Vardar Buducnost

ФОТО: ФИЛИП ВИРАНОВСКИ