Мотивацијата на Вардарки на највисоко ниво! (ВИДЕО)

Во позитивна атмосфера Вардарки продолжија на првиот официјален ден од Ф4 викендот на Лигата на шампионките. Со оптимизам и желба за победа го започнаа дружењето со претставниците на медиумите, а видеото подолу само еден момент од одличната атмосфера во „црвено-црните“ редови.