Младинците на прием кај претседателот на РМ (ФОТО)

Претседателот на Република Македонија, Ѓорѓе Иванов, ги прими младинските репрезентативци во својот кабинет на Водно и им честита за освоеното шесто место, односно за големиот успех што го постигнаа во Алжир, што всушност е најголем успех на една македонска репрезентација на планетарни собири во било кој спорт.