Мирослав Коциќ: Од моето пристигнување во Металург до денес не добив ни денар!

Српскиот репрезентативен голман кој ова лето пристигна во Автокоманда како големо засилување на Металург, за српските медиуми говори за очајната ситуација во која се најдоа тој и неговите соиграчи.

Од самиот почеток немаме добиено ни денар. Сутуацијата стана многу тензична во изминативе неколку дена, ваквата состојба едноставно ја премина секоја мера, неможев повеќе да издржам и побарав прекин на договорот“.