Металург на збогување од Лигата на Шампионите: Помладите покажаа храброст, постарите влеваат надеж! (ФОТОГАЛЕРИЈА)

[Best_Wordpress_Gallery id=”36″ gal_title=”lsmetalurg zagreb2015″]


ФОТО: ФИЛИП ВИРАНОВСКИ