Марина Вукчевиќ заплива во брачните води

Голманката на Црна Гора и на екипата на Будуќност, Марина Вукчевиќ стапи во брак со нејзиниот сопатник Владимир. Следната сезона наместо Вукчевиќ на нејзиниот дрес ќе стои Рајчиќ.

vukcevic
Фото-http://handballme.me/