Македонска магија во ТОП 5 голови: Мојсовски, Стоилов, Манасков за ракометните учебници (ВИДЕО)

Атрактивниот потег на нашето репрезентативно трио Мојсовски, Стоилов, Манасков се најде на третото место во изборот на ИХФ за најдобри голови за ден 19.1 2015. Најдобрите пет погодоци можете да ги погледнете на видеото подоле.