Мадс Менсах Ларсен: Во Скопје има најдобра атмосфера на трибините! (ВИДЕО)

Еден од најперспективните леви бекови во светот, данскиот репрезентативец Мадс Менсах Ларсен, во изјава за 24Ракомет ТВ говори за очекувањата од денешниот натпревар, посочувајки дека атмосферата во Скопје е најдобра во светот. Изјавата на Ларсен погледнете ја на видеото подолу.