Луч Москва ја „крие“ најжешката руска ракометарка (ФОТО+ВИДЕО)

Иако можеби приматот за најзгодни спортистки го имаат одбојкарките, сепак ниту ракометарките не заостануваат многу. Анастасија Арховацкаја, која игра за тимот на Луч Москва е една од најубавите и најзгодните во Русија.

„Додека играв во Јарослав, колешките од тимот ме пријавија на извор на Мис Русија. Па затоа направив многу фотографии. За себе мислам дека сум нормална девојка, но секако пријатно е да знаете дека другите ве сметаат за убава. Иако имав две операции на коленото, сепак нема да се откажам од ракометот.“ – вели Арховацкаја.

ana1

ana2

ana3

ana4

ana5

ana6

ana7