Локе: Никогаш нема да се откажеме! (ВИДЕО)

Поразот од Вардар е голема лекција за Ѓер, а дали ќе извлече некоја поука од гостувањето во Скопје ќе видиме веќе наредната сабота. Оптимизмот во изјавата на Хајди Локе е само знак за претпазливост за Вардарки на гостувањето во Ѓер.


ЗА ПРЕВОД ВКЛУЧЕТЕ ГО КОПЧЕТО СС