Лејно: Не можам ниту да помислам дека нема да се пласираме на Фајнл Фор турнирот! (ВИДЕО)

Фантастичната Суслина имаше одлична замена во клучните моменти од натпреварот меѓу Вардар и Ѓер. Француската репрезентативка меѓу „црвено-црните“ стативи блесна во клучните моменти. Со одличните одбрани на три 100 % обиди, кога сите ја видоа топката во гол, му овозможи на македонскиот првак шанса со шест голови да патува во Ѓер. Видео изјавата на Лејно по натпреварот можете да ја видите на следното видео.


За превод во полето СС одберете македонски јазик!