Лазовиќ-Вaрлец за 24Ракомет ТВ: Зошто ние да не бидеме подобри од Ѓер ! (ВИДЕО)

“Составивме 10 минути добра игра и повторно паднавме” изјави Барбара Лазовиќ Варлец за 24Ракомет ТВ по натпреварот од Лигата на шампионките против Динамо Синара. Целосниот разговор со десниот бек на ЖРК Вардар можете да го погледнете подолу.