Лазаров: Македонија добива еден мултиталент во ракометот (ВИДЕО)

Кога Македонија губи години наназад  прв на тапет е капитенот Кирил Лазаров.  И после секое големо натпреварување капитенот е пред камерата, објаснувајќи дел од причините за добрите и лошите страни на Македонската репрезентација. Оваа година повеќето беа лоши, но според Лазаров македонскиот ракомет доби еден мултиталент, кој доколку работи професионално го очекува блескава ракометна иднина.

За кого станува збор, кои се моменталните главни недостатоци во играта на “црвено-жолтите”, и што треба да промениме во пристапот доколку сакаме успеси на големите ракометни натпреварувања погледнете во изјавата која Кирил Лазаров ја даде за 24Ракомет ТВ.