Лазаров и Томас во реклама за данскиот спортски бренд “Hummel” (ФОТО)

Капитенот на машката ракометна репрезентација и член на Барселона, Кирил Лазаров заедно со својот клупски колега Виктор Томас учествуваа во рекламната кампања на данскиот спортски бренд Hummel. Дел од атмосферата за време на снимањето можете да погледнете на следните фотографии:

La-to ka

la-pa

l

la

 

la-to ze

la-to kar

la-to 1

фото: facebook- Lazarov Kiril-7