Лазаров и ракометните ѕвезди ве повикуваат во Доха (Видео)

Најголемата глобална прослава на ракометот започнува за 10 дена. Со последниот промотивен материјал насловен “Ракометни Ѕвезди”, домаќинот преку инспиративна порака ве поканува да го проследите најголемиот собир на ракометни ѕвезди на планетата. Катар од 15 до 31 јануари ќе биде домаќин на светската ракометна елита, која ќе ја испише новата историја во книгата на ракометот.