Кочетова: Не сме ни најсилен, ниту најслаб клуб во Лигата на Шампионите (ВИДЕО)

По вчерашниот натпревар, лидерот на рускиот шампион и најдобар стрелец Ана Кочетова кратко го прокоментира настапот на нејзината екипа во Лигата на Шампионите.

Погледете ја нејзината изјава во видеото подолу.