Кликни си, купи си – Алгасан, Лакалут… достапни и онлајн

Компанијата, Натусана Македонија во соработка со германските брендови Алгасан, Лакалут, Доктор Тајс и Pharmateiss Cosmetics лансираше своја онлајн продавница. Сега познатите брендови се достапни онлајн и во Македонија и тоа на zdravanavika.mk.

Алгасан е веќе добро познат бренд кој е веќе дел од животот на голем број на спортисти, а тука спаѓаат геловите и кремите за масажа на мускулите, зглобовите и стапалата кои помагаат во нивното загревање пред настап, но и за нивно регенирирање после замор.

Натусана направи чекор напред со оглед на тоа што трендот во купувањето со онлајн нарачки зема сè поголем замав.

Инаку, zdravanavika.mk е онлајн локацијата на која брзо, лесно и едноставно може да се направи нарачка на производите. На оваа страница наскоро потрошувачите ќе добијат и многу поволности и попусти.

Најавено е и дека за за секоја нарачка над 950 денари, ќе има бесплатна достава до низ цела Македонија. Производите кои ќе можат да бидат нарачани ќе бидат од брендовите: Алгасан, Лакалут, Доктор Тајс, Pharmatheiss cosmetics, како и други додатоци во исхрана,