Кирил Лазаров се огласи на фејсбук: Репрезентациите ни се во “благ” пад, а тоа успешно го прикриваме преку клупските успеси

По двата неуспешни настапи на машката јуниорска и женската кадетска репрезентација, со свое видување на настаните излезе и капитенот на машката сениорска репрезентација Кирил Лазаров. Лазаров години наназад предупредува како негрижата за младинските категории и репрезентации може да ни се врати како бумеранг, а по овие два настапи на репрезентациите јавно на фејсбук го искажа својот став:

Кире фејс