Кирил Лазаров на македонски им ги честиташе Новогодишните и Божиќните празници на фановите на Барселона (ВИДЕО)

Кирил Лазаров заедно со своите соиграчи од Барселона им ги честитаа Новогодишните и Божиќните празници на сите свои фанови. Видеото започнува со обраќањето на Кирил Лазаров кој својата честитка ја упати на македонски јазик.