Како да промашите празен гол: Бизикова го знае одговорот (ВИДЕО)

На натпреварот Шведска-Словачка, репрезентативката на Словачка, Бизикова се најде во позиција да постигне гол во момент кога шведскиот гол беше празен. Но некогаш и тоа не е доволно да постигнете погодок. Оваа “вештина” на Бизикова можете да ја погледнете на следново видео.