И покрај тоа што ја повредија: Цвијиќ го призна поразот од своите клупски колешки

И покрај повредата која ја заработи во директен дуел со своите клупски колешки, Драгана Цвијиќ сепак на крајот призна дека победила подобрата репрезентација, и дека сега мораат сега да се фокусираат на следниот натпревар против репрезентацијата на Франција.

Ништо..Победи подобрата репрезентација, немам што да додадам. Дадовме се од себе. Се трудевме, не успеавме и одиме понатаму. Мораме сега да се фокусираме на наредниот натпревар против Франција.