И вака може: Гол со шрауба од девет метри (ВИДЕО)

Мајсторите на ракометната игра секогаш знаат да не изненадат со одлични потези и различни шутеви со кои го бараат патот кон голот на противникот.

Најновата мајсторија е со шут од девет метри со шрауба. Навистина е тешко вака да се погоди и од шест метри кога оној што бие е свртен со грб. Сепак, има мајстори кои можат тоа да го направат и од девет метри. Погледнете!

GOL DE LA JORNADAPor lo que significa ver a un jugador disfrutando después de varios años en el dique seco…Gol de Fran Vilella Rodriguez Vídeo de Juan Pedro Espinosa Saez

Публикувахте от Club Balonmano Elche (Oficial) в Понеделник, 6 ноември 2017 г.