Игор Карачиќ за 24 ракомет ТВ: Македонија не можеше да се спротистави на нашата полуконтра (ВИДЕО)

Централниот бек на хрватската репрезентација и ракометар на Вардар, Игор Карачиќ за 24ракомет ТВ ја даде следнава изјава: