Ивица Илиев нема конкуренција кај стрелците во Супер лига

Илица Илиев останува недоприлив на врвот на Листата на стрелците во Супер машката лига и после одигрувањето на 10. коло. Со 12 погодоци против Пролет тој само ја зацврсти првата позиција пред Мајиќ и Андоновски така што уште е далеку пред својата конкуренција и делува сигурно пред новите натпревари.

Речиси и да немаше поместувања меѓу најдобрите десет така што и нема многу нови моменти после средбите од првото коло од вториот дел од сезоната.