ЕХФ го искоментира обидот на Игор Карачиќ: Дали е ова промашување на сезоната? (ВИДЕО)

Доколку погодеше Игор Карачиќ секако ќе се најдеше во изборот за ТОП 5 голови на седмото коло на ЕХФ Лигата на шампионите. Вака ЕХФ го поставува прашањето дали обидот на Карачиќ преставува “промашување” на сезоната?