Емотивна реакција на младиот фан: Карабатиќ му го исполни сонот на младиот Саша (ВИДЕО)

Дека љубовта кон ракометот нема граници доказ е следново видео. Саша е голем фан на Никола Карабатиќ и Барселона. По радоста за новиот дрес од својот омилен клуб, неговата мајка му приреди уште едно изненадување на кое момчето не остана рамнодушно. За својот роденден Саша доби специјален подарок ни помалку ни повеќе туку од Никола Карабатиќ. Реакцијата на Саша погледнете ја на видеото подоле.

Sasa 1 sasa 2sasa kavsasa 3

C’est pour ces moments qu’on donne tout sur le terrain !!

Posted by NIKOLA KARABATIC on Thursday, April 9, 2015

Photo: facebook/ Nikola Karabatic